Matrijzenmaker / Fijnmechanisch Bankwerker (m/v)

De naam DesMold GmbH staat borg voor kwaliteit, creativiteit en inventiviteit. Het bedrijf opereert onder Nederlands management en het personeelsbestand is verdeeld onder medewerkers uit Nederland en Duitsland. Wij houden ons vooral bezig met handelsactiviteiten, ontwikkeling van producten en de realisatie van matrijzen voor de kunststofindustrie. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit internationale gerenommeerde bedrijven.

Het is voor ons van groot belang om onze klanten innovatief te ondersteunen van product idee tot en met het proefspuiten van de matrijs.. Wij maken ons hun werkwijze en product eigen, zoeken voortdurend naar verdere verbeteringen van het productieproces en ontwikkelen levensduur verlengende opties.  

 

Voor ons bedrijf in Itterbeck (BRD) zijn wij op zoek naar een:

Matrijzenmaker / Fijnmechanisch Bankwerker (m/v) 40 uur p/w

Op de afdeling Matrijzenmakerij worden matrijzen gebouwd en tevens wordt er onderhoud verricht aan de bestaande matrijzen. De afdeling bestaat uit zo’n 5 personen onder leiding van een productieleider. Wij zijn op zoek naar een Matrijzenmaker/ Fijnmechanisch bankwerker die past in het huidige team. Dit betekent o.a. dat je een flexibele en hardwerkende collega moet zijn, die zowel goed zelfstandig als in het team kan functioneren.
Werkzaamheden zijn o.a. het verrichten van draai-, frees-, en zinkvonk werkzaamheden ( je wordt getraind op vonken indien nodig ), het gereedmaken van matrijsonderdelen, en het gebruik van de CNC freesmachines ( hier kan ook op worden getraind ).

Functie eisen:

LBO+ MBO Werktuigbouwkunde of Metaal
-Ervaring met conventioneel draaien en frezen
-Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
-Feeling met de techniek
-Ervaring met matrijzen is een pré
-Je bent accuraat en beschikt over een flexibele werkinstelling

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie voor een allround matrijzenmaker. DesMold GmbH is volop in beweging en zoekt mensen die met haar kan meebewegen en een positieve bijdrage leveren in de professionalisering van de organisatie. Het salaris is afgestemd op de zwaarte van de functie. Het werken in Duitse loondienst hoeft geen belemmering te zijn aangezien wij uw salaris en arbeidsvoorwaarden daarop aanpassen. Grensoverschrijdend werk wordt door de Stichting Euregio gepromoot.

Zie http://www.go-euregio.eu/nl/werken/werken-duitsland. Uiteraard zullen wij discreet omgaan met uw sollicitatie.

 

Schriftelijke reacties met persoonlijke gegevens richten t.a.v. onze Financial Controller/ HR Manager D.Wolbers,  Wilsumerstrasse 46, 49847 ITTERBECK (DLD).  U kunt uw CV ook mailen naar d.wolbers@desmold.com.  Voor aanvullende vragen over deze functie kunt u terecht bij onze Technisch Directeur René Loves op nummer +49 (0)5948-9994815.