Over ons

De naam DesMold is ontstaan door de samenvoeging van Design en Moldservice. Dit is de exacte omschrijving van onze kernactiviteiten.

In de beginjaren werd gekozen om alle werkzaamheden in eigen beheer op de verschillende bewerkingsmachines in Hardenberg uit voeren, maar tegenwoordig heeft DesMold bewust gekozen voor een strategie om intensief samen te werken met toeleveranciers om zo voor u optimale capaciteit te kunnen plannen. Vanuit onze nieuwe lokatie in Duitsland (Itterbeck), staan we elke dag klaar voor onze klanten om telkens weer een topprestatie te leveren.

Door deze strategische keuze hebben we een team van specialisten gekregen die elk facet van uw project, van ontwerp tot en met de realisatie, kan begeleiden. Dit levert voor u de volgende voordelen op:

  • Lage kostenvoet wat zich vertaalt in concurrerende prijzen
  • Klein kern team waardoor snel met ons te schakelen is
  • Flexibiliteit gedurende elke stap in uw project

Wij hebben alle expertise die nodig is om uw projecten te realiseren in eigen huis en voor de productie maken we gebruik van door ons geselecteerde (inter)nationale leveranciers.

DesMold is een onderneming die zich richt op nichemarkten. We leveren specifieke producten en diensten die niet door elke aanbieder geleverd kan worden. DesMold heeft zich gespecialiseerd in:

  • Waterinfiltratiesystemen
  • Matrijzen voor de hoogspanningsindustrie
  • Greenwall oplossing
  • Ondersteuning en begeleiding van specifieke oplossingen van idee tot realisatie.

DesMold heeft zich ontwikkeld vanuit de standaard matrijzenbouw tot een leverancier die een passend aanbod kan bieden voor complexe en uitdagende vraagstukken. Dit doen we door onze ISO gecertificeerde processen en de  zeer nauwe contacten met onze toeleveranciers. Dit doen we al ruim 30 jaar.

De sleutel tot succes van DesMold in de nichemarkt is het vinden van oplossingen voor onze klanten die invulling geven aan de vaak specifieke wensen. Hierin onderscheid DesMold zich ten opzichte van onze concullega’s.